Molenweg 10 NIEUW VERKOCHT, 9321 HN , Peize

Vraagprijs € 289.000,- k.k.
Soort object Eengezinswoning
Woonoppervlakte 120 m2
Oppervlakte perceel 413 m2
Aantal kamers 4
Bouwjaar 1965
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Op een prachtige locatie midden in het dorp Peize aan een authentiek

rustiek straatje vrijstaande woning met aangebouwde garage en tuin rondom.

Overig

Op een prachtige locatie midden in het dorp, nabij de dorpsmolen, ooievaarsnest en aan een authentiek rustiek straatje staat deze vrijstaande woning met aangebouwde garage en voor-, zij- en achtertuin. Aan de voorzijde van de woning heeft u een fenomenaal uitzicht over dorpsweide, monumentale boerderijen en de 14e eeuwse dorpskerk.

De woning heeft veel lichtinval door de vele en grote ramen. Zo ook in de serre waar u de hele dag kunt genieten van de zon. Aan de buitenkant van de serre zijn zonweringen aanwezig. In de fraai aangelegde achtertuin bevinden zich 3 terrassen en een schuur. De garage met zolderberging is voorzien van een elektrische sectional garagedeur en loopdeur.

De uitstekend onderhouden woning heeft een betegelde kelder en is verder voorzien van meerdere vaste kasten.

Indeling:

Begane grond:

Entree/hal met betegelde vloer, toilet, meterkast (vernieuwd in 2015), betegelde provisie kelder van ruim 8 m2 (te bereiken via de woonkamer) en trapopgang naar verdieping. Via de hal komt u in de ruime lichte woonkamer ter grootte van 32 m2. De woonkamer heeft een houtkachel en een mooie eiken parketvloer die recent opnieuw geschuurd en geolied is. Via tuindeuren heeft u toegang tot de ruime mooie achtertuin.

Aan de achterkant van de woonkamer vindt u de lichte serre ter grootte van 19 m2. De dichte moderne eetkeuken ter grootte van 13 m2 heeft een uitgebreid ATAG fornuis (2 ovens, gril, grilplaat, warmhoudplaat, 4pitsgastoestel) met afzuiginstallatie en is verder voorzien van een afwasmachine en koel-vriescombinatie. Verder vindt u op de begane grond aan de voorzijde een slaapkamer met vaste kasten, die op dit moment in gebruik is als werkkamer. In het verlengde van de keuken is de bijkeuken ter grootte van 11 m2, waar onder meer plaats is voor de wasmachine en droger.

De zonnige besloten achtertuin ter grootte van 102 m2 is fraai aangelegd met 3 terrassen. De tuin is te bereiken via beide zijden achterom en ook vanuit de woonkamer, serre en bijkeuken.

Verdieping:

Via de lichte overloop met vaste kastenwand komt u in de 2 slaapkamers van respectievelijk 15.5 en 11.5 m2 waarvan de grootste slaapkamer een balkon heeft (4.3 m2). Op het balkon heeft u in de ochtend en de middag zon. Verder bevindt zich op deze verdieping de moderne badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en 2e toilet.

Bijzonderheden:

• volledig geοsoleerd en voorzien van dubbelglas

• hardhouten kozijnen, geschilderd in 2016

• ruime stenen garage met zolderberging (19 m2)

• CV-combiketel Remeha HR (bouwjaar 2009)

• Buitenzonwering (elektrisch) serre

• Vrij uitzicht over landerijen

• Besloten, zonnige en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuidwesten

• Veel vaste kasten

• Riolering, elektra, waterleiding, gasleiding, cv installatie vernieuwd in 1998

• Uitgebouwd en gerenoveerd 1998-2013

Peize ligt 10 kilometer ten zuidwesten van de bruisende stad Groningen en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de fiets is de stad Groningen binnen 30 minuten bereikbaar via het waterrijke natuurgebied "De Onlanden". Binnen 10 autominuten bent u op de A7, de A28 of in Groningen stad.

Het gemoedelijke en sfeervolle brinkdorp biedt uitstekende voorzieningen waaronder diverse winkels, een supermarkt, twee basisscholen, meerdere restaurants, een sporthal, tennisbanen, voetbalvelden en andere ontspanningsmogelijkheden.

Fotografie: Kim van Giessen, Stijlzinnig interieurvormgeving, Groningen

Foto's

E.G.J. van Wieren, Paterswoldseweg 10B, 9726 BC Groningen, 06-28889563