Bunnemaheerd 51 VERKOCHT, 9737 RJ, Groningen

Vraagprijs €154.500,- k.k
Soort object Eengezinswoning
Woonoppervlakte 112 m2
Oppervlakte perceel 139 m2
Aantal kamers 6
Bouwjaar 1983
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Leuke ruime eengezinswoning in een rustige kindvriendelijke woonomgeving.

Overig

Deze woning heeft 6 kamers, waarvan 4 in gebruik als slaapkamer en 1 als werkkamer.

In de wijk Beijum gelegen, openbaar vervoer, ringweg van Groningen, scholen en winkels op steenworp afstand. Op slechts tien fietsminuten van de stad Groningen.

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer ter grootte van 35m2 met half open keuken en een essenhouten vloer. De keuken is voorzien van een oven, een koel vries combinatie en 4 pits gastoestel. Er is plaats voor een afwasmachine. Op de vloer van de keuken liggen plavuizen. Via de voorzijde, naast de entree van de woning en via de hal heeft u toegang tot de berging ter grootte van 7m2. Aan de achterzijde van de woning vindt u achter in de tuin een houten berging. Ligging van de tuin is op het zuiden waar u de hele dag kunt genieten van de zon. Aan de voorzijde van het perceel is een speelveld gesitueerd. Op de begane grond vindt u verder in de hal het toilet met fontein, garderobekast en de meterkast.

Eerste verdieping

Via de overloop zijn de 3 slaapkamers (respectievelijk 11.7, 9.9 en 5.2 m2 groot) te bereiken. Op deze verdieping bevindt zich verder de badkamer met bad, wastafel, tweede toilet en douche.

Tweede verdieping

Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping waar de 4e slaapkamer van maar liefst 14 m2 en een werkkamer (3.8 m2) zich bevindt. De slaapkamer op deze verdieping heeft aan de achterzijde toegang tot het balkon (6.4 m2).

Bijzonderheden

• rustige kindvriendelijke woonomgeving

• CV combi (bouwjaar 1999)

• Gedeeltelijk dubbel glas, houten kozijnen

• Buitenom in 2015 geschilderd

• Achtertuin op het zuiden

• Nabij winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer en ringweg

• Aanvaarding in overleg

Fotografie: Stijlzinnig Interieurvormgeving

Foto's

E.G.J. van Wieren, Paterswoldseweg 10B, 9726 BC Groningen, 06-28889563