Gerbrand Bakkerstraat 37 NIEUW VERKOCHT, 9713 HB, Groningen

Vraagprijs €285.000,- vanafprijs
Soort object Eengezinswoning
Woonoppervlakte 124 m2
Oppervlakte perceel 93 m2
Aantal kamers 6
Bouwjaar 1923
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Wonen in een straat met allure in een fraaie stadswoning

in de stijl van de Amsterdamse School!

Overig

Wonen in een straat met allure in een fraaie stadswoning in de stijl van de Amsterdamse School! Deze gezinswoning met oude gerenoveerde gevel en van binnen volledig gerenoveerd heeft 4 slaapkamers, extra was-/stookruimte en een voor- en achtertuin. Meerdere huizen in de straat staan op erfpachtgrond. De grond van deze woning is in volle eigendom. Gerbrand Bakkerstraat: inmiddels een bekende toplocatie. Een levendige kindvriendelijke straat met het centrum, supermarkten, scholen en het UMCG op loopafstand. Verder in de nabijheid een leuke speeltuin (Kooijkerplein). Tevens in de directe omgeving diverse voorzieningen zoals kinderdagverblijf, huisarts, tandarts en fysiotherapeut. Stads wonen zoals het bedoeld is!

Het genoemde bedrag ad € 285.000,00 is een vanaf prijs, bedoeld om via onderhandeling tot overeenstemming te komen.

Indeling:

Begane grond:

Entree, hal, toilet, lichte woonkamer met eikenhouten vloer, moderne en luxe keuken in de uitbouw met diverse inbouwapparatuur waaronder een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, afwasmachine, koel/vries combinatie en inbouwverlichting. De totale oppervlakte van de woonkamer en keuken is ruim 35 m2. De verzorgde tuin ter grootte van 22 m2 heeft een achterom en een vrijstaande houten berging. De achtertuin ligt op het noordoosten waar u in de ochtend tot op de helft van de middag kunt genieten van de zon. In de voortuin kunt u tot in de namiddag genieten van de zon.

1e verdieping:

Overloop, 2e toilet, 1e slaapkamer (voorzijde) van 13.2 m2, 2e slaapkamer (achterzijde) van 7.6 m2. Deze verdieping ook voorzien van eikenhouten vloer. Verder op deze verdieping de keurige lichte badkamer met ligbad, douchehoek en wastafel.

2e verdieping:

Overloop, 3e slaapkamer (voorzijde) van 12.6 m2, 4e slaapkamer (achterzijde) van 13.1 m2, was-/stookruimte. Op de vloer van deze verdieping wederom een eikenhouten vloer.

3e verdieping:

Ruime bergzolder welke te bereiken is via vlizotrap.

Bijzonderheden

• Kindvriendelijke buurt

• Nabij stadscentrum en UMCG

• (Stads)tuin met achterom

• Hardhouten kozijnen met dubbel glas, laatst geverfd in 2015

• CV combi bouwjaar 2013

• Eikenhouten vloeren op alle etages

• Grond in volledige eigendom, erfpacht niet meer van toepassing

Fotografie: Stijlzinnig, Kim van Giessen

Foto's

E.G.J. van Wieren, Paterswoldseweg 10B, 9726 BC Groningen, 06-28889563