Ranonkelstraat 64 NIEUW VERKOCHT, 9741 LV, Groningen

Vraagprijs €189.000,- k.k.
Soort object Eengezinswoning
Woonoppervlakte 116 m2
Oppervlakte perceel 101 m2
Aantal kamers 5
Bouwjaar 1965
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Ruime NETTE TUSSENWONING gelegen aan de buitenrand van Selwerd

met voornamelijk bestemmingsverkeer en vrij uitzicht op groen.

Overig

Ruime NETTE TUSSENWONING, een eengezinswoning gelegen aan de buitenrand van Selwerd met voornamelijk bestemmingsverkeer en vrij uitzicht op groen. Deze lichte woning heeft 4 slaapkamers, veel bergruimte d.m.v. inbouwkasten en knieschotten op zolder. Verder heeft deze woning een tuin op het zuiden waar u tot in de avond kunt genieten van de zon. Achter in de tuin een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra. Op veel punten is de woning gemoderniseerd: half open moderne keuken, badkamer, dakbedekking berging (2012), Velux dakramen zolder (2013), dakpannen, dakgoten en regenpijpen (2013).

Winkelplein Selwerd en winkelcentrum Paddepoel liggen op loopafstand van de woning. Ook overige voorzieningen zoals speeltuinen, bibliotheek, zwembad, basisscholen en Zernike Campus liggen vlakbij. Op de Grote Markt bent u na 10 minuten fietsen.

Indeling:

Begane grond:

Entree, hal met op de vloer marmoleum, zwevend toilet, lichte woonkamer ter grootte van 30 m2 met op de vloer een mooi parket. Verder op de begane grond een semi open keuken ter grootte van circa 7 m2 met diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, afwasmachine, koelkast met vriesvak en inbouwverlichting. Op de vloer van de keuken ligt marmoleum. Achter de woning de verzorgde beschutte tuin ter grootte van 37 m2 op het zuiden en met achterom. Achterin de tuin vindt u de vrijstaande stenen berging ter grootte van circa 10 m2, voorzien van elektra.

1e verdieping:

Overloop met inbouwkast, 3 slaapkamers respectievelijk groot 13 m2, 11.9 m2 en 4.7 m2. De twee grootste slaapkamers hebben inbouwkasten. Op de vloer van de slaapkamers en overloop ligt laminaat. Verder op deze verdieping de moderne lichte badkamer voorzien van 2e zwevend toilet, duo-ligbad, douche en wastafel.

2e verdieping:

Slaapkamer met inbouwkast en een vloeroppervlakte van maar liefst 13 m2 en een CV ruimte met aansluiting voor wasmachine en droger. Op deze verdieping is handig gebruik gemaakt van knieschotten voor extra opbergmogelijkheden.

Bijzonderheden

• Aan de rand van wijk Selwerd

• Nabij stadscentrum, winkelplein Selwerd en winkelcentrum Paddepoel

• Verzorgde, beschutte en onderhoudsvrije tuin op het zuiden met achterom

• Kunststof kozijnen met dubbel glas, beneden a.d. voorzijde hardhouten kozijnen, laatst geverfd in 2014

• Draai- kiepramen voorzien van horren

• CV-combi bouwjaar 2003

Fotografie: Stijlzinnig, Kim van Giessen

Foto's

E.G.J. van Wieren, Paterswoldseweg 10B, 9726 BC Groningen, 06-28889563