Siersteenlaan 409 NIEUW VERKOCHT, 9745 DX, Groningen

Vraagprijs €345.000,- k.k.
Soort object Herenhuis
Woonoppervlakte 136 m2
Oppervlakte perceel 253 m2
Aantal kamers 4
Bouwjaar 2000
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Op de rand van wonen en natuur half vrijstaande HERENHUIS

met royale inpandige garage en 3 slaapkamers.

Overig

Op de rand van wonen en natuur vindt u dit half vrijstaande HERENHUIS met royale inpandige garage, aan de westzijde van de stad Groningen. Het huis heeft een grote woonkamer en moderne open keuken ter grootte van samen bijna 60 m². Er zijn 3 ruime slaapkamers, een badkamer, voor-én achtertuin met achterom. Deze comfortabele en moderne drive-in woning grenst met de zonnige achtertuin aan “het Roege Bos”. Aan de voorzijde van het huis heeft u riant uitzicht op “het Westpark”. Beide groengebieden hebben een honden-losloopgebied en lenen zich tevens goed voor een wandeling, hardlopen of recreatie.

De woning is op ca. 10 minuten fietsafstand van de binnenstad en vijf minuten wandelen van het moderne winkelcentrum van Vinkhuizen. Er is tevens een vlotte aansluiting op de A7.

Door het groene woonplan is dit een woning die zowel het gemak van de stad als de aantrekkingskracht van de natuur samenbrengt. Het ontwerp van deze woning met zijn grote living op de tweede woonlaag past perfect op deze open locatie.

De fraai aangelegde tuin neemt een belangrijke plaats in van het wooncomfort van deze woning. Direct gelegen aan de leefruimte biedt het ruimte om dagelijks buiten te zijn en geeft het een veilige speelplek voor kinderen. Er zijn drie speeltuinen binnen een straal van 300 meter en grenzend aan het Roege bos is een grote kinderboerderij gesitueerd.

INDELING

Begane grond: Entree met trapopgang naar de woonkamer en toegang tot de ruime drive-in-garage welke is voorzien van elektra en trapkast. Deze garage kan vrij eenvoudig tot bedrijfsruimte, praktijk of vierde slaapkamer worden aangepast.

2e woonlaag: Entree met toegang tot modern toilet met fontein en ruime U-vormige woonkamer met open keuken. De luxe keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals afwasmachine, oven, koelkast, afzuigkap, 5-pitsgastoestel en inbouwverlichting. De royale living heeft een open trap naar de 3e woonlaag. Via de woonkamer heeft u toegang tot de fraai aangelegde tuin op het noordwesten. Deze royale woonetage is voorzien van een massief eiken vloer.

3e woonlaag: Ruime overloop met toegang tot de 3 slaapkamers respectievelijk groot 16.7, 16.1 m2 en 10.2 m2. Verder vindt u op deze woonlaag de moderne badkamer met ligbad, separate douchehoek, 2e toilet en wastafel. Tevens bevindt zich hier een installatieruimte met wasmachine aansluiting.

BIJZONDERHEDEN

- Groene omgeving

- Directe toegang tot Het Roege Bos via achtertuin (ca. 90m²)

- Veel privacy

- Bouwjaar 2000

- Optimaal geïsoleerd en onderhoudsarm gebouwd

- Hardhouten kozijnen met dubbel glas, schilderwerk bijgewerkt in 2018

- Ruime parkeerplaats op eigen erf

- Grote inpandig garage met elektrische deur (afstandsbediening)

- CV combi, bouwjaar 1999

Fotografie: Stijlzinnig Vastgoedpresentatie

E.G.J. van Wieren, Paterswoldseweg 10B, 9726 BC Groningen, 06-28889563