Persoonlijk profiel

Eigentijdse Makelaars!

Makelaardij Van Wieren is de naam van ons 2-persoon makelaarsbedrijf, mijn zus Elly en ik, broer Eildert. Op mijn 19e kocht ik zelfstandig mijn eerste woning en de afgelopen 32 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met onroerend goed, zowel aankopen, verkopen als verbouwen. Je zou dus wel kunnen stellen dat 'interesse in huizen' in mijn bloed stroomt. En met die passie helpen we graag andere mensen bij het verkopen en aankopen van hun woning!

We durven ons eigentijds te noemen. We zijn een vaak wars van gevestigde structuren en doen het graag op een andere manier. Dat uit zich in realistische tarieven (we krijgen vaak te horen dat onze klanten bij concurrenten hebben gevraagd 'waarom vraagt u zoveel geld?). Eigentijds ook omdat we werken met digitale dossiers en veel gebruik maken van Facebook. Maar zeker eigentijds omdat zowel Elly als ik ons privé bezig houden met de spirituele ontdekkingstocht van het leven, in het bijzonder de opleidingen en trainingen van het Aumm instituut te Usquert. We hebben daar onze 'privé' passie gevonden en proberen datgene wat we daar ontdekken ook in onze dagelijkse praktijk van de makelaardij te brengen.

Certificering

De titel makelaar is tegenwoordig onbeschermd. Iedereen mag zich makelaar noemen. Echte makelaars zijn of beëdigd (zo was dat vroeger) of gecertificeerd. En ik ben gediplomeerd en gecertificeerd makelaar-taxateur. De registratie is bij Stichting VastgoedCert (Certificaatnummer V065880392). Wij moeten daarvoor jaarlijkse verplichting scholing volgen zodat we op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen.

Brancheorganisatie

Bijna alle makelaar in Nederland zijn lid van 1 van de 3 branche-organisaties, NVM, VBO of Vastgoedpro (voorheen LMV). Wij zijn geen lid van deze organisatie omdat wij een rechtstreeks licentiecontract hebben met Funda voor het uitgebreid plaatsen van onze woningen.

E.G.J. van Wieren, Paterswoldseweg 10B, 9726 BC Groningen, 06-28889563