Verkoop van uw woning

Samen met u adviseer ik u over een reële marktwaarde en de te volgen verkoopstrategie. Hierbij kunnen we kiezen uit een 'normale' vraagprijs strategie of het populaire 'vanafprijs'-strategie. Ik kom graag bij u langs om de ins en outs van de verschillende strategieën door te spreken. Bij verkoop ligt onze nadruk om een zo goed mogelijke (foto)presentatie. Wij geloven in de kracht van Funda en facebook, dat zijn dé plekken waar potentiële kopers hun huis willen vinden. Wij zorgen dan ook nadrukkelijk voor een goede fotopresentatie (met professionele fotografen) en uitstekende tekst. Uw huis wordt ook op andere sites geplaatst maar in onze ogen blijft Funda en Facebook het belangrijkste.

Wij dragen verder zorg voor het gehele verkoopproces, van het doen van de bezichtigingen tot het uitvoeren van de onderhandelingen en uiteindelijk natuurlijk ook een schriftelijke koopovereenkomst, met alle juridisch noodzakelijke documenten. Tenslotte zullen we bij het passeren van de notariële akte aanwezig zijn om voor een eventuele (juridische) belemmering meteen een oplossing te kunnen vinden.

Tarief

De courtage is 1,0% incl. BTW, (minimum tarief €2450,- incl. BTW). Voorbeeld: bij een verkoopprijs van €300.000,- is de courtage €3000,- bij een verkoopprijs van €180.000 is het €2450,-. Bij verkoopprijzen boven de €450.000,- geldt in overleg een lager percentage. Wij werken verder met een starttarief van €495,-. Dit ter dekking van onze kosten voor Funda en de fotograaf. Mocht u uiteindelijk beslissen toch de verkoop te willen staken dan betaalt u €595,- intrekkingskosten.

E.G.J. van Wieren, Paterswoldseweg 10B, 9726 BC Groningen, 06-28889563