Oscar Wildestraat 53 NIEUW VERKOCHT, 9736 AR, Groningen

Vraagprijs €200.000,- vanafprijs
Soort object Eengezinswoning
Woonoppervlakte 135 m2
Oppervlakte perceel 215 m2
Aantal kamers 4
Bouwjaar 1997
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Fraai wonen aan de rand van de woonwijk De Held in een ruime speelse

eengezinswoning met 3 slaapkamers en besloten achtertuin.

Overig

Fraai wonen aan de rand van de woonwijk De Held in een ruime speelse eengezinswoning met 3 slaapkamers en besloten achtertuin. Deze stadswijk ligt aan de noordwestzijde van Groningen, waar je kunt genieten van 2 ‘werelden’: de voorzieningen van de stad en de rust van de nabije natuur zoals het “Roege Bos” op loopafstand.

Het genoemde bedrag ad € 200.000 is een vanaf prijs, bedoeld om via onderhandeling tot overeenstemming te komen.

Deze wijk is destijds in de jaren ’90 ingericht met zogenaamde wierden, vierkante locaties (200m bij 200m), omgeven door stadsgrachten. De buurt verkennen in een roeiboot of een hengeltje uitgooien is mogelijk in deze wijk. Verder kenmerkt deze wijk zich door gevarieerde architectuur, groenvoorziening en inrichting openbare ruimte. Op loopafstand 2 basisscholen, een manege en een kinderboerderij. Het centrum is op fietsafstand en de snelwegen zijn goed te bereiken.

Deze ruime speelse lichte woning is gelegen aan een knus hofje in een rustige straat. Aan de voorzijde een eigen oprit met voortuintje, aan de achterzijde een besloten achtertuin waar u in de middag tot de avond kunt genieten van de zon.

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich de zeer ruime, lichte woonkamer met open keuken en tuinkamer ter grootte van maar liefst 45,6 m2! De grote raampartij aan de achterzijde van de woonkamer richting de tuin creëert een mooie lichtinval. Aan de achterzijde van de woonkamer toegang tot de fraaie achtertuin van 80m2 met 2 terrassen. Ligging van de tuin is op het westen. Op de begane grond vindt u verder in de hoge lichte hal de meterkast en het toilet. De woonkamer en keuken heeft een vloer van eikenhout. De hal heeft een vloer van geweven vinyl. Het geheel is een zeer prettige lichte leefruimte.

Verdieping

Via een vaste trap bereikt u de overloop. Via de overloop zijn de 3 slaapkamers te bereiken (respectievelijk 17.2, 15.4 en 11 m2 groot), allen voorzien van laminaat. Op deze verdieping bevindt zich verder de moderne badkamer welke is gerenoveerd in 2006 met 2 wastafels, ligbad en zwevend 2e toilet. Verder op deze verdieping nog een berging ter grootte van 3.7 m2.

Bijzonderheden

• Fraai wonen in woonwijk De Held aan knus hofje

• Combinatie voorzieningen stad en natuur

• CV combi Nefit Proline HR (bouwjaar 2009)

• Geheel dubbel glas, hardhouten kozijnen

• Eigen oprit met voortuintje

• Achtertuin

• Aanvaarding in overleg

Fotografie: Stijlzinnig Interieurvormgeving

Foto's

E.G.J. van Wieren, Paterswoldseweg 10B, 9726 BC Groningen, 06-28889563