Coehoornsingel 40A NIEUW VERKOCHT , 9711 BT, Groningen

Vraagprijs 199.500,-
Soort object Appartement
Woonoppervlakte 102 m2
Oppervlakte perceel 0 m2
Aantal kamers 4
Bouwjaar 1883
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Midden in het centrum, in een rustige straat,

fraaie grote authentieke bovenwoning met groot dakterras.

Overig

Midden in het centrum, in een rustige straat, om de hoek van de Ubbo Emmiusstraat (vlakbij Folkingestraat c.q. Groninger Museum), ligt deze fraaie grote authentieke bovenwoning met groot dakterras. De woningen aan de achterzijde bevinden zich op relatief grote afstand waardoor het (groene) zicht geweldig is en er veel zon op het terras schijnt (ligging op het zuiden).

De ruime woonkamer met hoge plafonds, grote raampartijen en een open haard geven de woning een nostalgische uitstraling. Openslaande deuren naar het riante dakterras met uitzicht op groen en de Ubbo Emmius singel. De compacte open keuken, geplaatst in 2009, die via de bar doorloopt in de woonkamer herbergt veel ruimte. De woning heeft mooie authentieke deuren, trapleuningen en gezellige slaapkamers door de aanwezige gebinten. Vanuit de voorste slaapkamer uitzicht op de A-kerk, vanuit de achterste slaapkamer kun je het Groninger museum zien.

Indeling

Trapopgang naar 1e verdieping.

1e Verdieping

De woonkamer op de eerste verdieping is enorm (46 m2) en heeft een half open keuken met op de vloer massief eiken. De keuken is voorzien van een afwasmachine, oven, koelvriescombinatie (2017), 6pitsgastoestel en inbouwverlichting. De inbouwverlichting is deels automatisch middels bewegingssensor. Vanuit de woonkamer komt u via openslaande deuren op het terras ter grootte van 13.4 m2. Op deze verdieping ook de bergruimte waar de CV installatie zich bevindt, de wasmachineaansluiting en aan- en afvoer van warm/koud water. Verder een separaat toilet en in de gang een garderobekast.

2e Verdieping

Op de tweede etage zijn twee grote slaapkamers (respectievelijk 20 en 17,9 m2) en de badkamer. De badkamer is in 2010 geplaatst en is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel, tweede toilet en urinoir.

Via deze verdieping is de bergzolder (5 m2) bereikbaar.

Bijzonderheden

- Authentieke bovenwoning met terras

- CV Combi december 2008

- Hardhoutenkozijnen met grotendeels dubbel glas

- Schilderwerk kozijnen recentelijk gedaan in 2015

- Slapende VVE

- Mogelijkheid tot overname huur fietsenschuur eur. 12,- p.m.

Fotografie: Stijlzinnig Interieurvormgeving

Foto's

E.G.J. van Wieren, Paterswoldseweg 10B, 9726 BC Groningen, 06-28889563